Waar staan we voor

Samen werken we aan een oplossing

Hypocasso is een onafhankelijke organisatie voor achterstandenbeheer. Ons specialisme is het behandelen van betalingsachterstanden van hypotheken. Hierbij werken wij aan een duurzame oplossing voor consumenten met een betalingsachterstand. Het behoud van de woning beschouwen wij als uitgangspunt.

Wij werken volledig transparant en streven naar een gezonde financiële situatie voor de consument. Hypocasso streeft hierbij naar een win-win situatie voor alle betrokkenen: de consument en onze opdrachtgevers.

 

Missie

Onze missie is het oplossen van betalingsachterstanden van consumenten rondom de hypotheek, maar als het nodig is helpen we consumenten in een breder perspectief. Dit doen we door de essentie van het probleem boven water te krijgen en écht contact te maken. Hypocasso biedt een generieke dienstverlening, maar we streven naar een passende oplossing voor alle partijen.

 

Visie

Hypocasso blijft zichzelf ontwikkelen, is proactief en innovatief. Onze ambitie is om hét expertisecentrum voor preventie en achterstandenbeheer te worden en te blijven. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening.

 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: samen, resultaatgericht, open en ambitieus. Wij nemen samen verantwoordelijkheid, met de opdrachtgever én de consument. Daarnaast handelen we proactief  en creëren we een veilige omgeving voor alle betrokken partijen. We stellen onszelf ambitieuze doelen om een win-win situatie voor alle betrokkenen te bereiken. Een oplossing die gericht is op duurzaam herstel, waarbij woningbehoud als uitgangspunt geldt.Neem contact op