Resultaat

Hypocasso is met name geschikt voor hypothecaire geldverstrekkers die zelf het risicobeleid willen definiëren en de uitvoering hiervan aan een specialist willen uitbesteden. In uw beleid past een proactieve, multi-channel consumentbenadering op basis van risicodifferentiatie. U deelt de ambitie om met ons continu de effectiviteit van het risicomanagement te evalueren en te verbeteren.

 

Het beheren van het risico in een hypotheekportefeuille is een specialisme. Voor dit vak zet Hypocasso professionals in. Wij ontwikkelen en implementeren behandelstrategieën voor verschillende risicocategorieën en blijven deze verder perfectioneren. Uw portefeuille wordt behandeld volgens de optimale strategie met oog voor de individuele situatie van de consument. Wij streven naar vermindering van het risico en minimale verliezen, zonder  afbreuk te doen aan uw reputatie.

 

Het effect van onze strategieën is zichtbaar in transparante managementrapportages die zijn toegesneden op uw informatiebehoefte. Samen met u evalueren wij de status en ontwikkeling van uw portefeuille.

 

Hypocasso verleent een volledig pakket innovatieve services aan financiële instellingen en investeerders die actief zijn op de hypothekenmarkt. Dit doet Hypocasso vanuit een combinatie van vakmanschap, slimme oplossingen en ondernemerschap. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Hierdoor kunt u de focus houden op uw core business  en de hypotheekportefeuille optimaliseren.

 

Special servicing is flexibel en innovatief inspelen op veranderende behoeften. Service verlenen is bovenal betrouwbaar zijn. Met gevoel én met oog voor de belangen van alle betrokken partijen.

 

Special Servicing helpt bij het optimaal laten renderen van de portefeuilles van haar opdrachtgevers waarbij hun cliënten op een respectvolle en eerlijke manier worden behandeld.

Hypocasso is trots op de samenwerking met: