Cultuur

Hypocasso hanteert bij het vormen van haar cultuur drie kernwaarden:

 

Samen

Hypocasso wil samen met de consument de mogelijkheden tot  structureel herstel onderzoeken. Hierbij nemen onze medewerkers hun verantwoordelijkheid en daar spreken wij ook onze partners, klanten en de consument op aan. Hypocasso is een mensgerichte organisatie waar collega’s iets voor elkaar over hebben. Wij maken gebruik van elkaars expertise om de consument zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Resultaatgericht

Kwalitatieve dossierbehandeling is de basis van onze dienstverlening. Het resultaat dat we behalen telt. Hierbij hanteren we het principe ‘meten = weten’. Door gerichte opleidingen en controles vorm te geven, borgen wij het niveau van dossierbehandeling dat we voor ogen hebben. Hierbij zijn we proactief en bereid om een stap extra te zetten wanneer dit nodig is.

 

Open

Hypocasso vindt openheid en transparantie binnen de organisatie belangrijk. Door eerlijk en aanspreekbaar te zijn creëren we een veilige omgeving voor zowel medewerkers als consumenten. De medewerkers van Hypocasso zoeken de verbinding, zowel binnen als buiten de organisatie.Neem contact op